Sunsation Beach

Sedan 2007 har vi varit på en ständig jakt efter den bästa möjliga platsen beachvolleyplatsen. Vårt sökande är över! Vi är så glada att kunna erbjuda denna fantastiska beachvolleyboll-destination, Sunsation Beach. Kuststaden Gandía (ofta kallad ”Playa de Madrid” tack vare sin popularitet hos Madridbor) välkomnar mängder av spanjorer från huvudstaden och andra delar av landet under sommarsemestern. Detta i sig är imponerade med tanke på att vackra städer som Barcelona och Valencia skulle innebära en kortare resa. Vi håller med spanjorerna och vi är säkra på att du, och de närmare 2000 spelare som rest med oss, också kommer att göra det. Sunsation Beach är värd resan och mer därtill!

Inte bara beachvolleyboll

Gandía har ett stort utbud av restauranger med särskilt bra kvalitet på fisk och skaldjur. Här finns även mängder av barer och nattklubbar och för den partysugna gäller det att ställa om klockan till det spanska utelivet. Om du vill få ett avbrott från beachvolleyn finns det vackra vandringleder och och även golfbanor inom 30min bilresa. Kör du något längre eller hoppar på pendeltåget är du i Valencia (3:e största stad i Spanien) med mängder av attraktioner, däribland två fotbollsklubbar i högsta ligan "La Liga". Sedan 2017 kan den rastlösa även ta snabbfärjan till ön Ibiza. Alternativen är många OM du kan slita dig från stranden :)

Spaniens hemliga pärla

Den spanska medelhavskusten ståtar med många populära strandorter, med en lång historia av utländska resenärer på besök för njuta av den spanska solen. Vad som gör Gandía så speciellt är att du som "utlänning" är i minoritet. Denna fantastiska strandort har nämligen varit spanjorernas STORA hemlighet! Stranden mäter strax över 3km lång och över 100m bred. På den bästa delen av stranden bygger vi nu upp vår beachanläggning, både vår och höst, och tillsammans med hjälp av alla spelare har Sunsation Beach blivit den bästa platsen för beachvolleyboll i Europa. #homeofbeachvolleyball
© 2018 David & Goliat AB. All Rights Reserved.

Search