Resvägar till Sunsation Beach

Transfer och flyg

Vi erbjuder alla våra gäster en transferservice från flygplatserna i Valencia och Alicante. Bäst och mest prisvärt utbud erbjuds under lördagar och söndagar då vi har flest ankomster och avresor på de dagarna. Om du även vill ha hjälp med att boka ditt flyg ber vi dig kontakta oss dirket per mail eller telefon.

Boka din egen transport

Om du väljer att inte boka transport genom oss finns det några alternativ att välja mellan beroende på vilken flygplats reser till/från.
Från Valencia kan du ta tunnelbanan till tågstationen och därifrån ta ett pendeltåg till Gandia. Väl där tar du lokalbussen eller taxi sista biten.
Från Alicante är det svårare, men det finns bussar som tar flera timmar med ett byte i Benidorm på vägen. Taxi är alltid tillgänligt från båda flygplatserna och kostar ca €100 (VLC) och €180 (ALC).
Om du har frågor kring flyg eller transfer är du välkommen att kontakta oss med frågor, maila info@beachcamp.se.

Alicante flygplats (ALC)

Alicante flygplats (ALC) ursprungligen El Altet

Detta är regionens största viktigaste flygplats som tar emot mängder av direktflyg från Norden. Transfertiden härifrån är något längre jämfört med Valencia. Reser du från Norge, Finland eller Sverige är detta destinationen för alla direktflyg.

Valencia flygplats (VLC)

Valencia flygplats (VLC) även känd som Manises.

Att hitta direktflyg hit kan vara lite knepigt från Norden. Just nu är Köpenhamn ensamma om direktflyg genom Ryanair. Den främsta fördelen med Valencia är kortare transfertid och även bättre kommunaltrafik som gör det möjligt att på egen hand ta sig till Sunsation Beach inom 2-3h.

Långflygningar

Om du anländer med en långflygning kommer du att behöva göra en mellanlandning för att ta dig till flygplatserna närmast Gandía och Sunsation Beach. Det finns många alternativ, men Madrid, Barcelona, Frankfurt eller Zürich erbjuder oftast de mest prisvärda flighterna utan helt galna väntetider etc. För dig som är mer resvan är ett tips att flyga till Madrid och därifrån ta tåget den sista biten. Utan att ta mycket extra tid får du se mer av landet.

Slutdestination

RH Bayren Hotel & SPA
Paseo de Neptuno 62
46730 Playa de Gandia, Valencia

© 2018 David & Goliat AB. All Rights Reserved.

Search