Beachsäsongen startar först i Spanien!

30 mars - 12 maj

Beachsäsongen startar först i Spanien

30/3 - 12/5

Sätt ihop din egen resa!

När du bokar din resa bestämmer du hur länge du vill stanna och om du vill inkludera transpport eller ej. Du väljer även vilken typ av boende du föredrar och vilka träningspaket du vill delta i. Här nedan är några favoriter bland våra kunder:

Passion för beachvolleyboll

För dig som gillar beachvolleyboll är Sunsation Beach din destination i vår. Beachanläggningen gästas årligen av över 1000 spelare och tränare med över 20 olika nationaliteter. Den silkeslena och vita sanden och våra upp till 45 banor med tillhörande beach bar, beach gym och fun zone kommer inte att göra dig besviken! Vare sig du är nybörjare eller proffs är det den klockrena destinationen för att ta ditt spel till nästa nivå med nya och gamla vänner.

SUNSATION BEACH

Vår kanske nu sämst hållna hemlighet är denna fantastiska strand. Playa Gandia, som vi håller till på, är en riktig tungviktare bland stränder. Med sina över 3km och 100m bredd placerar den sig högst på vår lista av beachvolleystränder runt hela medelhavet. Det är därför vi inte kunnat döpa vår andra hem till något annat än Sunsation Beach.

Read more...

HOTELL ELLER SEMESTERLÄGENHET

RH Bayren Hotel ligger nere vid stranden, precis vid den fantastiska strandpromenaden och rakt framför Sunsation Beach med alla beachplaner. Utöver Bayren erbjuder vi andra hotell och semesterlägenheter, inom promenadavstånd till stranden, för alla typer av resebudget.

Läs mer...
Guys_at_beach.jpg
Sunny

25°C

Gandia

Sunny

Humidity: 47%

Wind: 11.27 km/h

coaches.jpg

TRÄNA FÖR TOPPTRÄNARE

Under din vistelse kommer du att kunna träna så mycket du önskar. Vi erbjuder en kombination av högkvalitativ träning med gott om tid för fritt spel. Vi är väldigt stolta över vår erfarna tränarstab som utgörs av nuvarande och tidigare världstourspelare, nationella toppspelare och tränare som är på toppen av vår sport.

OCH SÅ MYCKET MER...

Under Sunsation Spring erbjuds inte bara topptränare och mängder med matchspel, för dig som vill ha mera kul och äventyr finns det oändliga möjligheter. DJs, temafester, La Liga-fotboll, sociala aktiviteter, tennis, padel, yoga och spansk nattliv...för att nämna några.

Utflykter & äventyr
- Stadstur till Valencia
- Se en fotbollsmatch LIVE på klassiska Mestalla
- Besök regionens vingårdar
- Häng med på en bergstur
- Tapas night
- Weekend på Ibiza

En vecka på Sunsation Beach

© 2018 David & Goliat AB. All Rights Reserved.

Search