Höstens bästa beachvolleyresa!

22 september - 14 oktober

Höstens bästa beachresa!

22 sept - 14 okt

FUN - FRIENDS - FIESTA!

Sunsation Festival är ett tillfälle för oss alla att samlas efter en härlig beachvolleysäsong. Vi firar genom att spela mängder med matcher, festar som om det vore vår sista fest OCH vi har sjukt kul! Boka resan om du vill träna, bada, tävla och festa på den perfekta beachvolleystranden.

Sunsation_beach3.jpg

SUNSATION BEACH

Vår kanske nu sämst hållna hemlighet är denna fantastiska strand. Playa Gandia, som vi håller till på, är en riktig tungviktare bland stränder. Med sina över 3km och 100m bredd placerar den sig högst på vår lista av beachvolleystränder runt hela medelhavet. Det är därför vi inte kunnat döpa vår andra hem till något annat än Sunsation Beach.

Läs mer...

HOTELL ELLER SEMESTERLÄGENHET

Hotel Bayren ligger precis nere vid stranden, ett stenkast från centre court på Sunsation Beach. Strandpromenaden för tankarna till klassiker som Venice Beach i Kalifornien. För dig som föredar att laga din egen mat eller vill hålla lite i reskassan erbjuder vi mycket prisvärda semesterlägenheter på bekvämt gångavstånd från stranden och beachplanerna.

Läs mer...
girls_smiling.jpg

TRÄNA FÖR TOPPTRÄNARE

Under din vistelse kommer du att kunna träna och spela mer än du orkar! Vi erbjuder en kombination av högkvalitativ träning med gott om tid för fritt spel. Vi är stolta över vår roliga och erfarna tränarstab som ståtar med nuvarande och f.d. världstourspelare, nationella tourspelare och proffstränare som är handplockade från hela världen.
 
Läs mer...

Training1.jpg

DU VÄLJER!

När du bokar din resa väljer du längden på din vistelse och om du bokar för fler vuxna och barn. Därefter väljer du vilken typ av boende du fördrar samt vilket/vilka träningspaket du vill inkludera. Om du vill ha hjälp med att boka flyg ber vi dig kontakta oss direkt på info@beachcamp.se.
Här nedan följer några exempel-paket:

Sunny

25°C

Gandia

Sunny

Humidity: 48%

Wind: 17.70 km/h

© 2018 David & Goliat AB. All Rights Reserved.

Search