BEACHVOLLEY, SURF & ÄVENTYR

Boka vinterns äventyr med oss

BEACHVOLLEY, SURF & ÄVENTYR

SRI LANKA 2019

Upptäck Sri Lanka! Vi ger dig en klockren kombo av beachvolley, surfing och spännande utflykter på en av världens vackraste platser. Vare sig du gillar action eller avslappning, premium- eller budgetresa, BeachCamp Sri Lanka har allt.

csm_srilanka-beachcamp-strand_101a41dc84.jpg

Jungle Beach Ahungalla

En magisk strand, perfekt väder och ett inspirerande sätt att leva. Utforska beachvolleyboll, bli nästa stora "kahuna" vid Indiska Oceanen. På Ahungalla Jungle Beach får du kultur, spännande djurliv och ett unikt erbjudande av sporter.

Välj din favorit: glamping tält, bungalow, eller guest house. På förfrågan kan vi även erbjuda "camp only"-paket. Håll dig aktiv med beachvolleyboll, vågsurfing, sightseeing, eller bara koppla av.

Beachvolleyboll i paradiset

Vad sägs om att tillbringa dagen på en idyllisk strand som erbjuder sköna förhållanden för spel och träning på härliga beachvolleyplaner, ta ett svalkande dopp i Indiska Oceanen eller njuta av en fräsch drink i baren under vajande palmer?

På Ahungalle Djungle Beach serveras dessutom en stadig lunch så att du orkar med dagens äventyr och sportande. Vi kommer inte att erbjuda den vanliga typen av träningspaket, men det kommer självklart att finnas möjlighet att boka privata träningspass med våra grymma tränare som är med dig under resan.

img_9036.jpg

Surfa på Indiska Oceanen

Älskar du att surfa? Paddla ut i det varma klarblå vattnet för att surfa en skön lefty innan du tar lunch och ansluter till beachvolleyträningen. Bara en liten stund från Ahungalla finns bland öns bästa surf, vid Weligama och Hikkaduwa, två perfekta platser för olika kunskapsnivåer. Om du vill lära dig att surfa hjälper vi dig med med allt du behöver för att komma igång. Surfs up!
fotolia_80590670_s.jpg

Sightseeing & utflykter

Sri Lanka har ett närmast oslagbart kulturutbud. Vi erbjuder dig möjligheten att besöka några av de vackraste platserna med oss. Du kan boka din utflykter online när du bokar eller lägga till dem under din vistelse på ön. Skapa ditt eget äventyr!

  • Tea Plantation - Besök ett klassiskt teplantage och lär dig allt om teproduktionen. Direkt efter utforskar vi Fort Galle med sin färgstarka historia. €20/person
  • Maduganga River Safari - Upplev den magiska morgonstunden på floden Maduganga med en oförglömlig båttur genom mangrovet. €15/person.
  • Sinharaja Forest Reserve - Sinharaja är Sri Lankas sista jungfruliga tropiska regnskog och finns med på Unescos världsarvslista. €65/person.
  • Rafting & Adam's Peak Hike - Följ med på forsränning i höglandet följt av en bestigning av öns mest välkända berg. 5200 trappsteg tar dig till toppen för att se guds fotavtryck, säger dom. €75/person
  • Whale Watching - Sri Lanka är en av världens bästa platser för att se blåvalen i dess naturliga omgivning, här finns även späckhuggare och delfiner. (förfrågan)
fotolia_169895841_s.jpg
Vår rekommendation: Yala nationalpark är den mest välkända i Sri Lanka. Det stora beståndet av leoparder ger besökaren en unik upplevelse. €75/person.

Glamping tält, djungelbungalow eller hotell

Vi har inte inkluderat boende i ditt camp pass. Detta betyder att du har friheten att välja boendetyp efter intresse och budget. Bo i en av våra fräscha bungalows, ett glamping tält eller valfritt hotell. Som ensam resenär kan du även boka delat boende för att spara pengar och med detsamma komma i kontakt med nya människor. Våra bungalows och glamping tält bokas dirket genom oss medan hotell bokas separat. Notera att ditt camp pass redan inkluderar lunch på Jungle Beach.

Heritance Ahungalla     

Detta lyxiga strandhotell vid Lakkadive Lake är ett av Sri Lankas bästa. Perfekt för dig som vill unna dig något extra.

Bungalow

Lyxiga, rena och fräscha bungalows som bjuder in upp till 4 personer för avslappning.

Glamping Tent

Vårt tips: Djungeln möte lyx - den nya typen av camping med extra allt :)

Resan till Ahungalla Jungle Beach


Boka ditt eget flyg
 till Colombo och låt oss hämta dig från flygplatsen. Vår flygplatstransfer kostar €60 per person.

© 2018 David & Goliat AB. All Rights Reserved.

Search