Förläng beachsommaren i bella Italia!

26 maj - 16 juni & 1 - 15 september

Förläng beachsommaren Bella Italia!

26 maj - 16 juni & 1 - 15 september

Beachvolleyboll vid Adriatiska havet

Denna resan är för alla som älskar god mat, riktigt kaffe, magisk glass och gott vin. Beachvolleyboll är naturligtvis den röda tråden, men Cervia bjuder på mängder av distraktioner från stranden. På stranden tränar du dock på perfekta banor, som är en del av den klassiska strandklubben Fantini Club. Hotellet erbjuder alla nödvändigheter och ligger ca 100m från beachplanerna. Allt som behövs för "dolce vita" (det goda livet).

Fantini Club

Fantini är en klassisk strandklubb, som faktiskt höll den första officiella europeiska beachvolleybolltävlingen i början på 80-talet. Här finns verkligen allt du kan tänka dig när det gäller sport och fritid med allt från beachvollleyplaner till ett utomhus-SPA och restaurang. Klubben är känd för att vara en av de bästa stränderna på den adriatiska kusten Emilia-Romagna och vi kan bara hålla med...vilket ställe! 

Träna för topptränare

Under din vistelse kommer du att kunna träna och spela mer än du orkar! Vi erbjuder en kombination av högkvalitativ träning med gott om tid för fritt spel. Vi är stolta över vår roliga och erfarna tränarstab som ståtar med nuvarande och f.d. världstourspelare, nationella tourspelare och proffstränare som är handplockade från hela världen. Om dina förbokade träningspass inte är nog kan du nästan alltid räkna med att boka din favorittränare för en privat träning med dina vänner eller varför inte bara du och tränaren.
coaching.jpg

Sportur Hotel

Vårt strandhotell är perfekt beläget vid Fantini Beach Club vilket för det väldigt smidigt att ta sig till och från träningar. Spelar alltså ingen roll om du glömt något på rummet. Hotellet består av två byggnader, som tillsammans har 76 rum uppdelade i de olika komfortnivåerna du kan läsa mer om lite längre ner. Tack vara den vänliga och serviceinriktade personalen är känslan att bo här är verkligen familjär och det känns lite som att komma hem när man lägger huvudet på kudden efter en dag på stranden.
basic.jpg

Basic

BASIC rummen är det bästa valet för dig som letar det lägsta priset. De är belägna på bottenplan med fönster. Rummen inkluderar inte AC, men däremot TV, privat badrum med dusch. Några badrum är privata, men finns dock utanför hotellrummet.
classic.jpg

Classic

CLASSIC rummen är belägna på första och andra våningen. Med rummen ingår, kassaskåp, LCD-tv, skrivbord, balkong med havsutsikt och ett badrum med duschkabin.
comfort.jpg

Comfort

Dessa rum har hotellets medelstandard, alla belägna i huvudbyggnaden och de flesta har balkong med havsutsikt. Rummen nås med hiss och trappor. Alla rum inkluderar kassaskåp, LCD-tv, skrivbord och nyrenoverade badrum med duschkabin.
comfort_plus.jpg

Comfort PLUS

Hotellets finaste rum heter COMFORT PLUS. Här får man de största rummen med bästa utsikten, större balkong och modern inredning. Alla rum är belägna i huvudbyggnaden och nås med hiss. Alla rum inkluderar kassaskåp, LCD-tv, skrivbord och nyrenoverade badrum med duschkabin.

Vägen till Cervia

Närmaste flygplats med internationella förbindelser ligger i Bologna (BLQ). Hit flyger direkt från Köpenhamn med både SAS och Ryanair (2019-01-24) samt med goda anslutningsflyg från Stockholm och Göteborg. Sök efter bästa avgång på Google Flights eller liknande tjänster.

Från flygplatsen tar du dig billigast med Shuttle Crab eller hyrbil. Bilresan till Cervia tar ca 70min. För dig som kör egen bil är slutdestinationen:

Sportur Club Hotel, Lungomare Grazia Deledda, 66, 48015 Cervia RA, Italien

Clear

1°C

Cervia

Clear

Humidity: 72%

Wind: 12.87 km/h

© 2018 David & Goliat AB. All Rights Reserved.

Search